Cover image
Information

Haartransplantatie aantal grafts

Op een bepaald moment in het leven krijgen mannen, maar ook vrouwen, te maken met haarverlies. Tijdelijke haaruitval herstelt zichzelf meestal na een paar maanden. Blijft hergroei echter uit en is het haarverlies blijvend? Dan kunt u op zoek gaan naar een geschikte oplossing. Spreken dieper wordende inhammen of een terugtrekkende haarlijn u niet direct aan? Met een FUE haartransplantatie krijgen kalende gebieden weer nieuwe, blijvende haargroei. Maar hoe werkt een haarimplantatie en hoeveel haarzakjes laat u voor een optimaal resultaat transplanteren?

Haartransplantatie aantal grafts vaststellen

Diverse benamingen worden gebruikt als het gaat om haarzakjes. Zo zult u geregeld termen als grafts, haarimplantaten en haarfollikels voorbij zien komen. Ziet u deze benamingen, dan weet u dat het gaat over het haarzakje. Een van de eerste vragen die veel mensen hebben bij het overwegen van een haartransplantatie is hoeveel grafts er nodig zijn voor een natuurlijk resultaat. Het aantal haarzakjes dat tijdens een ingreep wordt getransplanteerd is erg persoonlijk en hangt onder meer af van de volgende factoren:• De beschikbaarheid van donormateriaal. • De oppervlakte van het transplantatiegebied. • De kwaliteit, structuur en vorm van uw haar. • De verwachting die u heeft op het gebied van haardichtheid. • Uw natuurlijke haarkleur.Heeft u te weinig donormateriaal omdat het haarverlies te ver gevorderd is? Dan biedt een alternatieve behandeling mogelijk uitkomst. Ervaren haarchirurgen zullen u hierover eerlijk en oprecht adviseren. Het is immers zinloos om een dure ingreep te ondergaan als er vooraf al geen positieve resultaten te verwachten vallen. Het blijkt vaak moeilijk te zijn om zelf het aantal grafts vast te stellen dat in uw situatie getransplanteerd kan worden. Hierover krijgt u deskundig advies tijdens een intakegesprek bij een haarkliniek.

Minimaal of maximaal aantal grafts

Iedere situatie is anders. Iemand kan een haartransplantatie ondergaan om een kleine kale plek op te laten vullen, terwijl iemand anders met een complexe ingreep de volledige haardos wil laten verdichten. Laat u daarom voorafgaand aan een ingreep altijd uitgebreid informeren en voorlichten. Het succes van de ingreep wordt mede bepaald door een ervaren behandelaar en een advies op maat. Bij de meeste haarklinieken ligt het minimale aantal haarzakjes dat wordt getransplanteerd op 500. Nederlandse aanbieders transplanteren in de regel niet meer dan 3.000 tot 3.500 grafts. GlobalHair maakt het mogelijk om maximaal 4.500 grafts te transplanteren. Dit kan omdat de ervaren ISHRS gecertificeerde haarchirurgen samenwerken met professionele assistenten, waardoor het oogsten sneller verloopt dan bij een gelijkwaardige behandeling in Nederland. Juist omdat de haarchirurgen de ingreep jaarlijks honderden keren toepassen kan uiterst nauwkeurig ingeschat worden hoeveel haarzakjes bij u getransplanteerd kunnen worden voor het gewenste resultaat.

Kosten haartransplantatie aantal grafts

Het merendeel van de binnen- en buitenlandse haartransplantatie klinieken berekent de tarieven aan de hand van het aantal haarzakjes. Daarnaast zijn ook de naam en locatie van de kliniek alsmede de ervaring van de behandelend specialist van invloed op de kostprijs. Dit maakt het vergelijken van tarieven enerzijds makkelijk, maar aan de andere kant verwarrend. Want worden de tarieven per 1.000 grafts of toch per 500 grafts berekend? En wat zijn de bijkomende kosten als blijkt dat er toch meer haarzakjes nodig zijn? GlobalHair heeft daarom besloten om te werken met een vast tarief, waarbij maximaal 4.500 haarzakjes getransplanteerd worden. U weet waar u aan toe bent en wordt behandeld door zeer ervaren handen. Zo betaalt u voor een FUE haartransplantatie in onze luxe haarkliniek in Istanbul slechts € 2.949! Tijdens de behandeling verblijft u 2 nachten in een comfortabel hotel en zijn VIP transfers en kosten voor medicatie eveneens inbegrepen. GlobalHair heeft internationale kwaliteitskeurmerken en werkt uitsluitend met wereldwijd gerespecteerde haarchirurgen.